pomegranate_in_hand

Steun Granate

en geef het onzichtbare een gezicht

Granate vult de leemte die professionele biculturele dichters en filmmakers, met name voormalig vluchtelingen ervaren als ze hun eerste schreden op het pad van publicatie zetten. Dit doet Granate door activiteiten te ontwikkelen waarbij deze talenten geïntroduceerd worden aan een geïnteresseerd publiek.

Met uw steun trachten we sociale, culturele en intellectuele ontwikkeling van professionele biculturele woordkunstenaars en filmmakers, met name voormalig vluchtelingen te bevorderen. Want de weg naar erkenning en herkenning is lang en hobbelig. De sociale codes zijn niet altijd makkelijk te ontcijferen en de kunst & cultuur kringen zijn niet altijd toegankelijk. Ons doel is dat de talenten de erkenning krijgen die ze verdienen, zodat ze beter, effectiever en positiever kunnen bijdragen en meedoen aan hun nieuwe thuisland.

Word vriend

Granate kan vrienden gebruiken die haar doelstelling een warm hart toedragen en bereid zijn een donatie te schenken, maandelijks of eenmalig, om deze doelstelling te ondersteunen. Alleen door uw bijdrage kunnen we bijzondere projecten realiseren en steeds meer onzichtbare dichters, schrijvers en filmmakers een gezicht geven. Elke euro gaat naar literaire en filmische projecten. Deelt u onze gedachten en dromen en wilt u ons ondersteunen? Dat kan door:

  • Een periodieke bijdrage

    U kunt per maand, of per jaar een bijdrage naar keuze doneren. In het formulier hier rechts kunt u zelf aangeven de termijnen en het bedrag aan geven.

  • Een eenmalige bijdrage

    U kunt Granate steunen met een eenmalige bijdrage. In het formulier hier rechts kunt u zelf aangeven welk bedrag u wilt doneren

Als u meer vragen hebt, neem gerust contact met ons op.
info@stichtinggranate.nl

Word vriend

Deelt u onze gedachten en dromen en wilt u ons ondersteunen? Doneer en help Granate om talent met een niet Nederlandse achtergrond zichtbaar te maken.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bedrag €*Andere manieren om Granate te steunen

Uiteraard is het ook mogelijk om een donatie te doen door geld over te maken naar onze rekening NL88 TRIO 0254 833071.

Daarnaast zijn er meerdere manieren om Granate te steunen.