pomegranate_in_hand

Steun Granate

en geef het onzichtbare een gezicht

Granate vult de leemte die professionele biculturele dichters en filmmakers, met name voormalig vluchtelingen ervaren als ze hun eerste schreden op het pad van publicatie zetten. Dit doet Granate door activiteiten te ontwikkelen waarbij deze talenten geïntroduceerd worden aan een geïnteresseerd publiek.

Met uw steun trachten we sociale, culturele en intellectuele ontwikkeling van professionele biculturele dichters en filmmakers, met name voormalig vluchtelingen te bevorderen. Want de weg naar erkenning en herkenning is lang en hobbelig. De sociale codes zijn niet altijd makkelijk te ontcijferen en de kunst & cultuur kringen zijn niet altijd toegankelijk. Ons doel is dat de talenten de erkenning krijgen die ze verdienen, zodat ze beter, effectiever en positiever kunnen bijdragen en meedoen aan hun nieuwe thuisland.

Vriend worden van Granate

Granate kan vrienden gebruiken die haar doelstelling een warm hart toedragen en bereid zijn een donatie te schenken, maandelijks of eenmalig, om deze doelstelling te ondersteunen. Alleen door uw bijdrage kunnen we bijzondere projecten realiseren en steeds meer onzichtbare dichters, schrijvers en filmmakers een gezicht geven. Elke euro gaat naar literaire en filmische projecten.

Granate een eenmalige bijdrage schenken

Deelt u onze gedachten en dromen en wilt u ons ondersteunen? Wilt u het onzichtbare een gezicht geven? Granate biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld Granate steunen met een eenmalige gift of bijdrage.
Als u meer vragen hebt, neem gerust contact met ons op.

Granate steunen met periodieke donatie

Donaties blijven noodzakelijk om onze evenementen voort te zetten en nieuw talent te introduceren bij een zo groot mogelijk publiek. Uw donatie helpt  nieuw talent zichtbaar te maken. U kunt maandelijks of jaarlijks een donatie doen. De hoogte van het bedrag bepaalt u zelf.  Want ook kleinere bedragen samen hebben een grote impact.

Maandelijkse of jaarlijkse steun is structurele steun die ons sterker maakt.  Dit betekent dat wij meer kunnen doen, meer steun kunnen bieden. Hoe meer steun, hoe meer wij kunnen organiseren.

Een periodieke gift kunt u op 2 manieren vastleggen:

Een schriftelijke overeenkomst vastleggen

Wilt u een schriftelijke overeenkomst opmaken tussen u en Granate?

Gebruik het formulier van de Belastingdienst ‘Periodieke gift in geld’ als u minimaal 5 jaar lang een gift in geld wilt doen aan Granate. Stuur het formulier naar info@stichtinggranate.nl.

Doneer

Deelt u onze gedachten en dromen en wilt u ons ondersteunen? Doneer en help Granate om talent met een niet Nederlandse achtergrond zichtbaar te maken.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bedrag €*Andere manieren om Granate te steunen

Uiteraard is het ook mogelijk om een donatie te doen door geld over te maken naar onze rekening NL88 TRIO 0254 833071.

Daarnaast zijn er meerdere manieren om Granate te steunen.